La música llatina brilla a la Marina Sud


id="playht-iframe-wrapper"
style="display:flex; max-height:90px; justify-content:center">
allowfullscreen=""
frameborder="0"
scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
data-appId="cBX2OEe3i"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=37129"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=37129&voice=ca-ES-AlbaNeural&config={"width":"100%","height":"90px","alignment":"center","title":"Audio","message":"Hello","download_text_button":"Download"}"
width="100%"
height="90px"
style="max-height:90px">


Myke Towers, Eladio Carrión i Arcángel són noms més que coneguts en el panorama musical internacional i la nit del 15 de juliol actuaran a la Marina Sud de la ciutat de València en el Latin Fest amb més noms que encara no s’han confirmat.


El cap de cartell, el porto-riqueny Myke Towers és el principal reclam d’aquesta quinta edició del Latin Fest des que va començar a la Plaça de Bous l’any 2017 que s’uneix a altres noms, com el d’Eladio Carrión o Arcángel, deixant clara la presència que té Puerto Rico pel que fa a la música urbana actual, gràcies a aquests tres artistes de nivell mundial.


Gigolo i La Exce són les últimes incorporacions a un cartell que encara no està tancat i s’espera la confirmació de dues incorporacions més a aquest festival que arriba a un huitanta per cent d’entrades venudes i que espera reunir més de díhuit mil persones a una localització molt privilegiada al costat de la mar.


El festival comptarà amb deu food trucks, zones per a descansar, piscines i tallers de ball de diferents estils musicals. Si tens ganes d’anar al Latin Fest, recorda que pots comprar el teu abonament a través d’aquest enllaç.


Podeu llegir l'article original La música llatina brilla a la Marina Sud a la Tresdeu.com.


Més notícies