La música arriba la Fira d'Agost de Xàtiva

Com tots els estius, la ciutat de Xàtiva es prepara per rebre els visitants i turistes que recorreran els seus carrers gaudint de les diferents opcions de la Fira de Xàtiva, ja siga dels tradicionals esmorzars, la compra d'un garrot, assistint a la Fira del Bestiar o passejant pel centre històric.Però com tota festa valenciana, la Fira d'Agost té un lloc especial per a la música. La programació musical arranca despús demà dia 14 amb la presentació de la Reina de la Fira, que anirà seguida d'un espectacle en homenatge a Michael Jackson amb el títol de "Forever King of Pop". Eixa mateixa nit hi haurà actuacions d'alguns grups locals a la Plaça del Mercat. A les 2h a la Plaça de Sant Pere hi haurà el tradicional Cant d'Albades, on participa habitualment el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno "Botifarra".El dia 15 hi haurà a la Plaça del Mercat l'actuació dels grups finalistes del concurs "Sona la Dipu" Máncora, Daze of Dawn y Lady's Garden. El dia següent serà la final del concurs "Sona la Dipu DJ", amb Sergio Díaz, Alexandre Sanz y Samuel Poveda. El dissabte dia 17 hi tindrà lloc un homenatge al cantant Bruno Lomas, amb Salmagundi Band & Amigos. Eixa mateixa nit al Mercat hi haurà el II Festival Indie de la Fira d'Agost, amb Ellos, Luis Brea y Wayne.El diumenge arribarà l'actuació de Juan Magan i Carlos Jean al Camp de Futbol La Murta. Seguida d'una actuació de grups locals a la mitja nit, que s'ha tingut la mala cura de situar a la Plaça del Mercat en compte d'aprofitar l'escenari i el públic dels concerts del Camp de Futbol. Al dia següent hi haurà la festa de les Paelles, amenitzada per l'orquestra Óxido. Eixa mateixa nit es repetirà a les 2h el Cant d'Albades. La Fira acabarà el dimarts dia 20 d'agost amb l'actuació de Paloma San Basilio a l'espectacle de cloenda de les festes.

Una Fira alternativa a CaMot

Diferents associacions i col·lectius de la ciutat han decidit realitzar una programació alternativa a l'oficial. La música també troba el seu lloc ací, i comptaran amb el cantant i humorista Toni de l'Hostal per a obrir la Fira el dia 14 a les 23h. El dia 15 hi haurà un recital poètic amb Toni Espí i Elies Barberà. La música continua el dia 17 amb la projecció de videoclips d'Arthur Caravan i Feliu Ventura a les 20.30h i concert de Pau Miquel Soler a les 23h.El dia 18 hi haurà un dels concerts més esperats, els locals Barbaritats oferiran el seu repertori a CaMot. Posarà el punt i final musical a esta Fira alternativa Mi#, que oferirà actuació en acústic i projectarà el tràiler del seu proper videoclip 'El Terror de Pasqualo'.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.