La música, amb l’educació pública

1618443_646495728719481_1942339717_nMés d’una quinzena d’artistes s’aplegaran a Ontinyent el proper dissabte 29 de març per defensar l’escola pública
Una sèrie d’associacions cíviques, encapçalades per l’Ajuntament d’Ontinyent, han organtizat una jornada reivindicativa per al proper 29 de març en defensa de l’escola pública i en valencià. Els actes consistiran en una marxa per l’educació pública organitzada per la Plataforma Prou, i les actuacions musicals, a les quals han decidit participar per donar suport a la convocatòria més de quinze bandes i artistes valencians. Entre la llista trobem figures insignes de la música valenciana com Paco Muñoz a bandes novells, que es barregem amb músics i bandes de gran projecció com el cantant Hugo Mas o les formacions Auxili, Tashkenti i Mai Mai. Les bandes locals participaran també a la jornada, entre les que trobem Atzukak, Kaoba, La Marabunta i Zero Koma. L’humorista i cantautor Toni de l’Hostal, Assekes i el cantant Andreu Valor són també dos dels noms interessants de la cita.

Els concerts seran gratuïts, en format acústic o electroacústic i a l’aire lliure, al pàrquing de la Sala Gomis de la capital de la Vall d’Albaida. Durant la vesprada hi haurà també tallers, una gimcana per als més menuts i paradetes amb menjar, beguda i mertxandatges.