La meua banda sonora

2013.11_USA_MEXICO_GIRA_OBRINT_PAS_4 La majoria de persones recordarà aquest 2013 com el adeu d’Obrint Pas, Al Tall, Antonia Font, Rapsodes o 121db. Però jo no, jo en canvi recordaré aquest any com un dels més divertits de la meua carrera professional en l’ambit de la música.

Tot i que m’he quedat sense poder gaudir de la màgia de molts músics com l’ùtim concert d’Al Tall, o el nou disc de Pau Miquel, Mox Nox o Oscar Briz, en canvi he pogut gaudir de concerts tan bons com el del Festival Kings of Coal que organitzava Tremola, la dolça música de Miquel Pérez Perelló en l’Odissea d´Homer a l’auditori de Torrent o un dels vells clàssics com La Gran Orquesta Republicana a la Matisse.

També alguna nit boja amb els mix de DJ Ley a La 3, un concertas del Columpio Assesino a la Wah-Wah, unes potencials proves de sò de 121db a l’Octubre o veure uns mainstream com Supersubmarina al Casino de Castelló. Diria que un dels concerts que em guardaré en un caixó per a tenir-lo molt de Temps serà el que va organitzar Suport Produccions a Oliva, Antonia Font, i també un altre concert preciós en va ser l’acústic de Senior i el Cor Brutal amb la presentació de València a California al Racó de la Corbella.

També en el temps tots els valencians recordarem el concert – manifestació per ajudar als estudiants del Vives, el concert de la Primavera Valenciana, i ara em pregunte què ha passat amb tot aquest esperit? També he passat molts moments entre amics, recorde un bon concert duet de Josu Bergara i Pau Alabajos al Teatre Micalet, i també el viatge calidoscòpic amb Orxata als Premis Enderrock a Girona i Les Tanneries de Dijon. Molta música la de la BKS al Xalònia i molt especial veure el nou Aspencat tocant al seu poble, açò et fa adonar-te’n com ràpid passa el temps.

2013.03.07_GIRONA_ORXATA_PREMIS_ENDERROCK_MUSICA

Recorde un ritme pausat, la veu molt dolça de Clara d’Andres al cicle Hostes organitzat per la Casa Calba a l’Octubre, i també recorde la visita de l’energètic Fermin Muguruza en el concert del 25 d’Abril celebrat a Burjassot i organitzat per Pro21.

Sense dubte aquest any el recordaré per realitzar la meua primera gira completa amb un músic, la gira Sense Equipatge, 8600 km i 28 dies amb Pau Alabajos, no dic res més perquè estem preparant un llibre! També amb Pau, hem xarrat molt sobre el nou espectacle que estava preparant: Pau Alabajos diu Mural del País Valencià de Vicent Andrés Estellés organitzat per la gent de Metrònom.

Però no tot són adeus, també hi han aniversaris, Orxata feia deu anys i amb la gent del Xufa Rock organitzarem un festa volcànica la nit de Sant Joan a la platja d’Alboraia, allí recorde descobrir la gent de Siesta i poca cosa més… sencillament genial!

I com que a l’estiu tot el món viu, ens trobem als pobles, aquesta vegada són els Obrint Pas, acompanyats per Aspencat, ja amb escenografia, a Benidoleig. I després a Ontinyent el Meruts Festival que va ser massiu, amb la gent de Txarango i la Raiz que van fer cantar al públic durant tota la nit.

2013.02.05_SENIOR_COR_BRUTAL_PRESENTACIO_PREMSA_RACO_CORBELLA

I acabe l’any amb el seguiment d’Obrint Pas de la mà de Propaganda pel Fet: fantàstic concertàs al BAM durant les festes de la Mercé en Barcelona, la gira d’Alemanya, l’acomiadament de València en Vinalesa, el adèu a Girona en les Barraques, el Tour USA + MEXICO que és per a fer un documental i d’ara el últim concert en elèctric, #Seguirem en el Festivern.

Vaja, que sense adonar-me’n aquesta banda sonora ja s’ha acabat! Vaig a baixar a compra-me un parell de cintes de 90, que aquest 2014 també pareix que serà llarg! Gaudiu melòmans!

2013.11_USA_MEXICO_GIRA_OBRINT_PAS_2

2013.08.02_aspencat

2013.04.27_BURJASSOT_CONCERTS_ACCIO_CULTURAL_25_ABRIL_ORXATA_FERMIN_AT_VERSARIS

2013.02.01_ANTONIA_FONT

2013.10.25_OBRINT_PAS_VINALESA_ORXATA