La Gossa Sorda es retira dels escenaris després de 15 anys

La Gossa Sorda Calle 13

Tal i com ja van anunciar en les xarxes socials fa unes setmanes, La Gossa Sorda se retira dels escenaris després de 15 anys de carrera musical, i ho fa amb una gira que els portarà a tocar en poblacions de València, Catalunya i Balears. Amb cinc discos a l’esquena i després de tres lustres xafant els escenaris, el grup ha decidit que és l’hora de donar un pas endavant cap a la retirada i encarar nous projectes per separat.

Sota la denominació de L’Última Volta, aquesta gira serà la més especial de La Gossa, un nou espectacle que recorrerà la història del grup des dels inicis fins a arribar al seu últim disc La Polseguera (Maldito Records 2014).

De moment, només han desvetllat els concerts de primavera, però l’Última Volta s’estendrà fins a principis de 2016. Després del primer concert el passat dissabte a Xalò (Festival Xalònia) davant de milers d’assistents, hi destaquen concerts com el de La Festa pel Canvi el 25 d’abril a Alboraia, la seua participació al Viña Rock i el concert que oferiran a la plaça de bous de València el 14 de juny, compartint escenari amb Calle 13.

La Gossa Sorda anuncia a més que el músic de Gandia Tato James és el nou guitarrista del grup.

 

Foto: Xepo WS

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.