La Gossa Sorda es pren un descans fins al 2014

Ja fa mesos que La Gossa Sorda havien anunciat al Totmusicat la intenció de fer una pausa en els propers mesos. Ara, el grup ha emès un comunicat en què posen data a aquesta aturada: el grup no realitzarà concerts ni traurà nou material durant el 2013. Així doncs, La Gossa s’agafa un any per “pensar el projecte amb més perspectiva i poder traure-li tot el suc al que hem aprés durant aquestos anys”.No serà, però, una aturada definitiva o, com a mínim això expliquen en el comunicat. Els de Pego expliquen que treballaran per continuar “amb més força” el 2014. El grup ha aprofitat també per anunciar el seu darrer concert, que serà al Festivern que, un any més se celebrarà per Cap d’any a Tavernes de la Valldigna, al País Valencià.

A continuació us deixem el seu comunicat:

Trenquem els silenci d’aquestos mesos per comunicar-vos que hem decidit que el proper any 2013 no anem a fer gira ni anem a treure disc. Portem des de l’any 99 dedicant les primaveres, els estius i les tardors de les nostres vides a rodar amunt i avall amb el grup, és el que més ens agrada i esperem fer-ho durant molts anys, però creguem que ha arribat el moment de fer una parada més llarga que la que solem fer tots els hiverns. Pensem que necessitem un temps de calma per poder pensar el projecte amb més perspectiva i poder traure-li tot el suc al que hem aprés durant aquestos anys. No obstant no volem que siga un comiat definitiu, no ens voreu de gira però nosaltres continuarem treballant per tornar amb més força el 2014.

D’altra banda dir-vos que farem un últim concert abans d’aquest parentesi anual. Estarem al Festivern aquest 31 de desembre junt a alguns dels millors grups del país, acomiadant-nos temporalment de tots vosaltres amb la millor festa que pugues imaginar-te. Ens vegem la nit de cap d’any a Tavernes de la Valldigna, no  hi pots faltar.

Ara més que mai, a la batalla!!