La Gossa Sorda, 5 cançons per posar-se al dia

La Gossa Sorda nou disc

L’estiu s’acosta a passes de gegant i La Gossa Sorda, un dels clàssics, torna a escena amb nou disc. Des de la redacció de la Revista Tres deu volem fer un xicotet recopilatori amb 5 de les seues mítiques cançons per escalfar l’esperat retorn.

Poc es sap del que serà el seu cinqué disc. En el seu primer directe al festival Viñarock tampoc desvetllaren cap cançó. Però aquesta espera acabarà prompte ja que els concerts de l’estiu comencen per a ells en una setmana. Els podrem veure a Festes de Pego juntament amb El Diluvi, Oques Grasses i Pirat’s Sound Sistema o la Nit de Sant Joan al Xufa Rock d’Alboraia en una de les tantes ocasions per veure’ls ja que estaran a totes les cites importants com ara el Feslloch.

La Gossa Sorda destaca per les seues melodies reggae, també pels seus ritmes punk però sobretot per les lletres quotidianes de denúncia i també de festa. Ací les nostres 5, més un bonus track. Quines són les vostres? Coincidim?

1.- Carnestoltes.


2.- Senyor pirotècnic


3.- Som de La Marina


4.- Camals mullats


5.- Cassalla paradise


Bonus.- Raices


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.