La gira “Lo niego todo” de Joaquín Sabina torna a València

sabinaDesprés de l’èxit rotund i el ple total del concert que va oferir al juliol, el cantant ofereix una segona data el dimecres 20 de setembre en la Plaça de Bous com a part de la gira “Lo niego todo“.

Des que s’anunciaren les primeres dates de la gira de Joaquín Sabina al desembre, l’acolliment a cadascun dels seus concerts ha sigut espectacular sumant més de 150.000 entrades fins avui, xifres de record que sens dubte seguiran creixent en els pròxims mesos confirmant que el seu ha sigut un dels retorns més esperats de 2017.

Al costat d’açò, la rebuda per part de critica i públic del seu disc “Lo niego todo” ha sigut unànime, mantenint-se durant més de sis setmanes com a nombre #1 en les llistes de vendes del país. I la Tresdeu estarà present per retransmetre-ho en directe! Si eres dels que compra l’entrada a última hora, pots adquirir-la en Ticketea.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.