La gandienca Maria Fuster fitxa per TV3

maria fuster GandiaLa gandienca Maria Fuster ha fitxat per la televisió pública catalana, TV3. Serà la reportera d’un nou programa de vesprades, Tarda Oberta, el qual s’estrenarà pel setembre i el presentaran els periodistes catalans Ruth Jiménez i Vador Lladó (presentador de Fricandó Matiner, de RAC105). Es tracta d’un programa de producció externa que s’ha seleccionat a partir d’un concurs públic i el farà l’empresa Mediapro.

Malgrat que la data d’estrena de Tarda oberta coincidirà amb el l’inici del nou curs, la productora ja ha començat amb l’estructuració i gravació dels continguts. La cadena pública catalana ha assegurat, en un retall de premsa, que el nou programa serà una de les grans apostes de la temporada de tardor.

Abans del fitxatge per TV3, Maria Fuster ha treballat de reportera a Barcelona, i durant vora tres mesos, per al magazine vespertí Tips, emés de dilluns a divendres a La 2 (TVE). El programa, produït des dels estudis de Sant Cugat i en el qual també hi col·laborava Eugeni Alemany, ha estat cessat per motius d’audiència. Ara, però, la reportera de la Safor farà, per fi, els seus extrovertits reportatges en valencià. Sense cap mena de dubte, Maria Fuster ampliarà la quota de col·laboradors valencians als mitjans de la CCMA.

Periodistes com Francesc Viadel i Vicent Sanchis són habituals col·laboradors als mitjans catalans. Sanchis, de fet, ha estat tertulià per al programa matinal informatiu El Món (RAC1, ràdio privada autonòmica) i el març de 2017 va ser nomenat director de Televisió de Catalunya. Viadel, a més d’haver fet d’opinador a CatRàdio o Més 3/24, ha escrit diversos llibres sobre blaverisme i política valenciana, com La gran depuració: catalanistes, marxistes, jueus i traïdors (PUV, 2015). El politòleg valencià afincat a Barcelona, Jordi Muñoz, sovint intervé de tertulià a Catalunya Ràdio (CCMA) i el valencià Pau Benavent és un dels reporters del programa cultural Tria 33 (Televisió de Catalunya).

VIDEOBOOK DE MARIA FUSTER A ‘TIPS’ (TVE)L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.