La Fúmiga i Els Catarres col·laboren en Cançons d’amor

Els Catarres i La Fúmiga, dos dels grups més populars de l’escena del pop festiu català i valencià, s’han unit per a compondre i produir a mitges la cançó “Cançons d’amor”. El resultat és un hit que neix del respecte i l’admiració de les dues formacions que han volgut rendir plegades un homenatge a les seues cançons més conegudes fent un collage amb alguns dels fragments més icònics. Com ells mateixos expliquen: “L’amor va de sentir-se estimat i fer-ho amb força, de cuidar-se i de sentir-nos a prop“. D’això parlen les cançons. També les nostres. Cada lletra conta una història i totes a la vegada. Hem jugat amb les nostres cançons per tal de construir-ne una. La que parla de nosaltres i de vosaltres. De les frases que ens han acompanyat durant molt de temps i que ara inicien un camí juntes: “Cançons d’amor”.


La producció de la cançó també ha estat en mans dels seus dos equips habituals. Per un costat, Atomic Studio de Mark Dasousa a Ondara (Alacant), per l’altre, els estudis de Can Pardaler de David Rosell a Artés (Bages). No és, doncs, una simple col·laboració, sinó una experiència singular i enriquidora que els ha permés crear una cançó des de zero, pactant i consensuant tots els processos de so, estil, arranjaments…


El videoclip que acompanyarà “Cançons d’amor”, ha estat dirigit per Helga Ambak i realitzat per Buffet Visuals, explica la història de tres persones que es troben amb Els Catarres i La Fúmiga i passen el dia plegats, compartint la gravació de la nova cançó i creant una nova experiència compartida. Una connexió directa, propera, agraïda i carregada de respecte i estima.


Segur que hi ha moltes més històries d’amor que persones. La d’Els Catarres i La Fúmiga ha estat de les d’amor a primera vista. Que hagen coincidit en l’espai-temps ha estat un regal que els ha convertit ja en família. Una llavor amb forma de diamant.Podeu llegir l'article original La Fúmiga i Els Catarres col·laboren en Cançons d’amor a la Tresdeu.com.