L’11é Marearock serà a la ciutat d’Alacant

marearockJa és oficial. L’11 aniversari de Marearock serà enguany a la ciutat d’Alacant, en el Recinte Firal Rabasa. Serà durant el cap de setmana del 21 al 23 de Juliol. Tot i no haver desvetllat la ubicació del festival, la resposta del públic ha sigut molt bona i ja estan prop de 2.000 entrades venudes.

En aquesta edició del Marearock ja s’han confirmats grups valencians i estatal com La Raíz, Talco, Aspencat, Skalari Rude Band, Hamlet, Narco, Gatillazo, Mafalda, Konsumo Respeto, Non Servium, KOP, Los de Marras, Kaotiko, Charly Efe & Loren D, Sensa Yuma… i un munt de grups més que en les properes setmanes s’acabaran confirmant.

Enguany el muntatge serà molt major amb un gran escenari cobert, carpes en el recinte de concerts, punts d’aigua dins del recinte per a refrescar-se o amplis carrils d’entrada i eixida. I per a la zona d’acampada hauran punts d’aigua, bar 24h., dutxes a l’aire lliure i dutxes en casetes, i espais en l’acampada amb ombra. Ja podeu fer-se amb la vostra entrada del MareaRock en la seua pròpia pàgina web al preu de 31€.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.