Joan Rovira i Pau Riba presenten la 8ena edició del Tingladu de Can Pistraus

Ja s'olora l'estiu i un any més des de l'entitat lúdica-cultural Can Pistraus volem presentar una nova edició de El Tingladu sent ja la vuitena d'aquest festival, cada cop més consolidat dins l'ampli panorama de festivals d'estiu d'arreu dels Països Catalans, on l'aposta per la gratuïtat i la música en català no té marge per la negociació .El 25 d'Abril La Vermuteria del Celler (Celler de Can Pujol) acollirà a partir de les 8 de la tarda l'acte presentació de la vuitena edició de El Tingladu, per un mòdic preu de 5 euros.

Joan Rovira obrirà l'acte en el seu format acústic, més íntim i personal, amb temes seus i també amb versions clàssiques del soul, on veurem com explota al màxim la seva faceta de cantant-músic amb un gran futur per davant.

Seguidament es farà la presentació del cartell i de la nova edició del 8é Tingladu de Can Pistraus a càrrec de membres de l'entitat i del dissenyador del cartell i el marxandatge del festival. Per tancar l'acte tindrem el sempre irreverent i incansable Pau Riba amb clàssics de sempre i alguna de les seves sorpreses que no mai deixen indiferent el personal, com sempre imperdible.

Us esperem a tots el que volgueu descobrir el programa del Tingladu d'aquest any i els que tingueu ganes de passar la tarda gaudint d'aquests dos cracks de la cançó.