Jazzmatiks reforcen el caràcter místic dels himnes que versionen

Fa un parell d’anys que anem descobrint les cançons d’este quartet jazz de la Marina, versions que anaven publicant en vídeos d’estètica vintage a Youtube. Ara les recullen en un disc que també es diu Jazzmatiks, versions de clàssics que marcaren generacions. Des de la dels nostres avis fins a la generació Feslloc: el “Bésame Mucho” que no fallava mai als balls de festes, l’alliberador “Al vent”, el clàssic dels casaments “Boig per tu”, Obrint Pas, Los Ronaldos, Aspencat i l’imprescindible “Camals Mullats” de La Gossa Sorda com a autèntic himne generacional.


Hi ha espai també per a composicions pròpies que no perden l’estil particular d’un jazz de tall clàssic amb evidents influències del latin jazz cubà, per recordar-nos una volta més que el port de L’Havana musicalment és l’origen de quasi tot. Portar estes cançons al jazz sense desdibuixar-ne el missatge original és un mèrit de Jazzmatiks que reforça alhora el caràcter quasi místic d’estes cançons.


Escolta i descarrega JazzmatiksPodeu llegir l'article original Jazzmatiks reforcen el caràcter místic dels himnes que versionen a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.