Jaume Guerra (Orxata) ens sorprèn amb el seu #DiscConfinat

Jaume Guerra Orxata

Jaume Guerra. Foto: Elisabet Mateu


Un dia més i un #DiscConfinat més. Hui ens porta la seua recomanació Jaume Guerra, baixista d’Orxata Sound System i també d’Obrint Pas i ZOO. Últimament s’ha bolcat en la seua passió pel jazz i el contrabaix, amb el seu projecte personal Jim War Brou i les seues dos Sessions Feréstegues. Quin àlbum ens recomanarà Jaume Guerra per escoltar en detall durant aquests dies de confinament?


Taxi d’Antònia Font, un dels millors discos que conec i que em recorda molt a les hores de furgoneta amb Orxata Sound System. A banda de ser un disc musicalment molt suggerent, el concepte del mateix em va fer connectar amb els sentiments que genera viure en una terra abocada al turisme. He crescut a cavall entre Alcanalí (La Marina alta) i València. La visió surrealista d’este grup mallorquí em va ajudar a entendre i gestionar les inquietuds que tenia envers al turisme. Al mateix temps m’animava a continuar el camí de recerca per a fer música socialment conscient, amb humor i en català. Música que també aportara alguna cosa interessant a nivell artístic.


Escolta Taxi d’Antònia FontPodeu llegir l'article original Jaume Guerra (Orxata) ens sorprèn amb el seu #DiscConfinat a la Tresdeu.com.