Instagram es converteix en territori de cantants

Instagram covers

Instagram és una mar d’imatges. Centenars de milers de publicacions, què centenars de milers? Milions de publicacions que busquen un m’agrada com un peix ho fa amb l’ham. D’entre este oceà audiovisual, s’hi troben xicotetes peces breus en forma de covers. Què, què és una cover? Es tracta ja d’un habitual d’internet. Són versions musicals. Anònims, i no tan anònims, es posen guitarra o piano en mà a versionar o cantar a capella cançons conegudes, ja siguen de l’escena comercial com de l’alternativa. En este món aquàticoaudiovisual d’Instagram, hi ha una parcel·la, la valenciana, que està ben present.

De l’aplicació de les fotos per excel·lència, hem trobat, d’entre molts altres, dues joves valencianes que publiquen periòdicament les seues covers: Irene Ricart (@abismescovers o @abisme13) i Laura Rambla (@ramblalala). Als seus perfils trobem versions amb tanta qualitat vocal com aquesta d’Irene:


					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.