Inèrcia torna a la càrrega amb el seu rock contundent

Inèrcia BanyeresDesprés de presentar el seu primer disc d’estudi No és cap simulacre, enregistrat als estudis RPM d’Almàssera, i el seu primer videoclip “El secret”, Inèrcia torna a sorprendre’ns amb un nou videoclip: “Cop d’ull”.

Aquesta vegada veiem al grup tocant en meitat d’una freda nit d’hivern, en un bosc perdut al no-res. Mentrestant, a València, una història surrealista ocorre als carrers, i el públic haurà de posar la seua pròpia interpretació. La història vol fondre’s amb la cançó, que parla de dubtes, confusió i incomprensió, mentre el grup descarrega tota la seua ràbia.

Per a l’enregistrament del videoclip, Inèrcia ha tornat a comptar amb L’esclat Produccions. Ells van ser també els encarregats de dur a terme el seu anterior videoclip, “El secret”, així com d’altres com “Baix de l’aigua” de Tardor o “Laila” de Tremp.

El videoclip dels Inèrcia es presentarà oficialment a Banyeres de Mariola hui mateix, en un concert que el grup farà amb El Corredor Polonés al Pub Tic Tac. I a partir del dia 14 d’abril el podreu trobar penjat a les xarxes socials i a Youtube.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.