In Mix We Trust 5, Dj Plan B torna a la càrrega

Dj Plan BDesprés de quasi un any sense gravar cap “In Mix We Trust“, Dj Plan B arriba amb el cinquè volum. Més de 80 cançons en poc menys d’una hora i més de 10 estils diferents. Una autèntica explosió de ritmes i melodies.

El In Mix We Trust ja comença a ser un clàssic de Martin. Més de 50.000 escoltes en soundclound porten les 4 edicions. En aquests trobar una combinació equilibrada entre les novetats de qualsevol estil amb referències als clàssics, ja siguen de l’electrònica, del rock, el pop o l’hip-hop sense oblidar tendències més actuals com el electro, el dubstep, el Moombahtoon, el trap o el EDM.

La complexitat i originalitat de les IMWT li va portar a ser convidat per Radio 3 per a gravar, en exclusiva, una sessió de dues hores, que segueix sent una de les 10 sessions més escoltades del programa “Off Radio“. Aquesta cadena de ràdio, a més, va triar la redifusió d’aquest mix exclusiu per a obrir la seua programació de 2013.

Escolta ja aquest nou mix de Plan B al final l’article, allà podràs trobar, entre altres Run DMC, Will Smith, Eurythmics, Major Lazer, Pendulum, Beastie Boys, Coldplay, Steve Aoki, Bob Marley, Hardwell, Offspring, Rage Against The Machine, Nas, Dj Fresh, Macklemore, Ol Dirty Bastard, Nirvana, Knife Party, Skrillex, Damian Marley, Manu Chao, Moby, Depeche Mode, Buraka Som Sistema, Kanye West & Jay-Z, Tiga, Fort Minor, Max Romeo, Pink Floyd, Ding Dong, Foo Fighters, Bingo Players, 20 Fingers, M.I.A, RHCP…

In mix we trust Parties
El nou llançament ve acompanyat d’una serie d’esdeveniments que portaran a Dj Plan B presentar el nou mix a Barcelona (aquest dijous 23), Madrid (divendres 24) i València (dissabte 25). Estarà acompanyat de bons amics i millors djs que demostraran el seu bon fer als plats: Karlixx, Tony Sabandija i Reio seran els triats per a aquest primer minitour. Consulteu l’adquisició de tickets i més informació dels emplaçament a l’esdeveniment de facebook habilitat.