‘Hungry’ el primer disc de Candela Roots

Candela_verticalCandela Roots, la nova banda de Reggae de València estrena disc. Aquest 1 de març veurà la llum HungryL’escenari escollit ha sigut la sala Paberse Matao de Sedaví (València).

Les seues lletres, en total sis, es troben en valencià, anglés i francés. Amb un llenguatge senzill i critic volen arribar a allò més profund. És un disc ple d’importants col·laboracions. Supa Bassie, Ales Cesarinni, Oldfashioneds (Payoh SoulRebel, Pablo Muñoz i Edu Altarriba) o Rafa Villalba, referents del panorama reggae valencià.Un disc  fet per als amants i seguidors del reggae i d’artistes com Bob MarleyBurning SpearDennis Brown, The Abyssinians etc.

Miniatura CandelaLa presentació tindrà lloc, com hem comentat a la sala Paberse Matao de Sedaví, València. L’acte començarà a les 23:00h per un preu de 5 euros. La venda de l’entrada només es farà en taquilla. A més  a més, el dia 7 de març actuaran al festival Queens of reggae, a la sala Agora Live, celebrant el dia de la Dona.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.