Humor valencià a Twitter? Estos són els comptes que fan riure en un tuit

humor valenciàSi cerques a Google “Twitter és…” t’ixen opcions com “…gratis o hay que pagar” (s’ha de vore esta pregunta a estes alçades); “… un bar de borratxos”; “un microblogging” o “es para mayores de edad”. Sabem que és gratuït. Microblogging? La gent conversa de manera instantània amb 140 caracters i comparteix contingut multimèdia. Un bar de borratxos? Literalment, no, però figuradament, tal volta. Només per a majors d’edat? De moment, no. Allò que sí s’ha creat a Twitter, és de franc i et fa riure com un embriagat és l’esfera tuitera valenciana, en concret, els comptes creats per fer humor.

Més enllà d’habituals a Twitter com el guionista, Eugeni Alemany, es poden trobar desenes d’exemples de tuiters (34, en concret) qui, de manera anònima, fan humor en 140 caracters. Han proliferat els comptes pseudo oficials d’ajuntaments valencians, mestres i mestresses de la cassalla, iaios i iaies valencianes o, fins i tot, la paròdia d’un diari conervador com Las Provincias, Las Colonias. Paròdia o Maria Consuelo Reyna ha reviscolat periodísticament a Twitter? I qui no s’ha mossegat les ungles esperant la portada del diari més rigorós de Twitter, Las Colonias?

#Hemeroteca “Un hombre de Sueca le habla a su perro solo en valenciano”. La notícia que estremeció al mundo. pic.twitter.com/mJXwRxoUkl

— LAS COLONIAS (@las_colonias) 15 de enero de 2016El transport públic, amb totes les conseqüències que arrossega, no es lliura de la paròdia a Twitter. Des fa anys, Metrovalenshit fa públiques les denúncies de les deficiències del servei de Metro València amb sentit de l’humor, si es permet. Fugues, retards, inundacions, res es lliura de l’ull de Metrovalenshit.

Cuando llegas al metro y descubres que ya se ha terminado el horario de verano 
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

Més notícies

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.