Horaris del Iboga Summer Festival de Cullera

Iboga Summer Festival CulleraJa podeu consultar els horaris del que serà la segona edició del Iboga Summer Festival. Enguany es celebrarà a Cullera, i segons els organitzadors amb moltes millores per al públic que vaja a visitar-los.

En aquesta edició aposten fort amb artistes coneguts mundialment com Goran Bregovic o Balkan Beat Box. Adverteixen que: “no vos perdeu ni un concert, perquè el nostre filtre per a seleccionar el Line-up ha sigut molt estricte: ens han posat els pèls de punta ballant!! Així que molt ull perquè futures promeses deixaran impressionat al públic amb les seues actuacions en el gran escenari Iboga“.

Amb l’horari a mà planifiqueu bé el vostre Iboga Summer Festival i no es perdeu cap actuació important!

L’Iboga Summer Festival busca treballadors del poble
Ofereixen entre 20 i 60 llocs de treball en àmbits com a hostaleria, neteja, arts escèniques, infermeria, logística o seguretat. Iboga Summer Festival, que celebrarà la seua segona edició a Cullera els dies 24, 25 i 26 de juliol, convida als joves de la localitat valenciana a unir-se a la plantilla de l’únic festival amb aquesta conjunció d’estils musicals.

L’organització ha obert avui el termini per a la contractació d’entre 20 i 60 persones per a exercir diferents labors. En concret, es busca personal amb experiència en àmbits tan dispars com a hostaleria, neteja, auxiliar de producció, infermeria i socorrisme, control d’accessos, seguretat, logística, obra, arts escèniques, decoració o muntatge d’instal·lacions. Els interessats poden enviar el seu currículum a l’adreça de correu electrònic [email protected] Iboga Summer Festival confirma així el seu compromís amb Cullera, localitat que acull la seua segona edició en un espectacular recinte al costat de la platja.

El festival, a més, oferirà un descompte de deu euros en comprar el seu abonament a tots aquells que presenten el seu DNI o padró municipal amb residència a Cullera. Els veïns de la localitat tindran la possibilitat de gaudir així d’un cap de setmana màgic.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.