Happy Wheels el joc que triomfa entre els youtubers

happy wheelsJa fa temps que a la Tresdeu no parlem d’Apps per a mòbils però hui trenquem la ratxa. Vos parlem del joc per a mòbils -i també per a ordinadors- Happy Wheels. Un joc de moda entre els youtubers més famosos.

Happy Wheels és un joc de carrera d’obstacles de desplaçament lateral, basat en la física amb més de mil milions de jugadors online. Has d’assumir el paper de corredors inadequadament preparats -que ignoren les greus conseqüències- en una desesperada cerca de la victòria. El primer personatge és un home de negocis damunt d’un segway.

A l’app mòbil trobarem 15 nivells per defecte que podràs ampliar amb els teus propis nivells ja que compta amb un editor d’escenaris. L’home de negocis va a trobar-se pel camí amb obstacles mortals com: pics, mines, boles de demolició, arpons, i molt més.

Pots baixar-te’l ací per a iOS. En Android no em trobat l’original però pots baixar-te un que se li pareix molt ací. Per a ordinador pots jugar ací. Conta’ns la teua experiència i si ja has jugat comparteix els teus nivells! Vos deixem amb un dels minijocs que hem trobat al canal del Rubius.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.