Gran concert contra Eurovegas

Cornellà de Llobregat acollirà dissabte 15 de setembre un macroconcert per evitar que el complex d'oci i joc impulsat per Sheldon Adelson esdevingui una realitat a Catalunya. L'entrada és gratuïta i el cartell hi ha Antonio OrozcoSílvia Pérez CruzRefree i El Niño de la Hipoteca, entre altres. 


Amb el lema "Aturem Eurovegas, salvem el Delta del Llobregat", està tot a punt perquè el Camp Municipal de Cornellà esdevingui l'escenari de protesta el 15 de setembre a partir de les 18 h. El motiu del macroconcert és fer front a les intencions del magnat nord-americà Sheldon Adelson de construir un complex lúdic en terres catalanes. Desenes d'entitats de Sant Feliu de Llobregat, el Prat, Sant Boi, Cornellà i Viladecans ja han creat una plataforma contra Eurovegas, espai que, segons diuen aquestes entitats, posaria en perill l'equilibri territorial i social de la zona. 


Els 14 grups que formen el cartell s'han sumat a la reivindicació, i oferiran un concert gratuït i amb aforament per a 10.000 persones. EstopaAntonio OrozcoEl Niño de la HipotecaAmparo SánchezSílvia Pérez CruzEl Petit de Cal ErilBongo BotrakoAlbert PlaPastoraRefreeMuyayo RifKiko Veneno,Bremen i RIU -guanyadors del concurs Sons de la Mediterrània- posaran les seves veus i música per aturar Eurovegas. A més, a l'esdeveniment hi participarà el periodista Jordi Èvole, presentador de Salvados, com a mestre de cerimònies, i tindrà el suport tècnic del Festival Esperanzah!, que se celebrarà els dies 14 i 16 d'aquest mes a la mateixa localitat.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.