‘Goldenstone’ és el primer clip de Trading LicksLa banda valenciana Trading Licks publicava recentment el seu primer video, amb el que il·lustren amb imatges la cançó ‘Goldenstone’. El tema està inclòs al seu segon EP Goldenstone Part Two, que publicaven enguany com a continuació del primer, llançat en 2014. Fan gala d’una suggerent posada en escena i no amaguen les seues influències, amb The Doors i Led Zeppelin com a principals referents. Trading Licks ja ha xafat les principals sales valencianes, però continuaran presentant el seu últim treball a partir de gener. El dia 5 estaran a la sala 16 Toneladas de València per transportar-nos, mitjançant un viatge piscotropicomusical, als deserts d’on sembla que cullen les seues cançons.

Al vídeo, produït per Ático Films, trobem cares conegudes. Entre els extres hi ha membres de bandes com Badlands o Red Buffalo. Concretament Mai Ibañez i Mike Fernández, veu i guitarra respectivament d’un dels grups que enguany ha guanyat el concurs Sona la Dipu. En quant a Red Buffalo podem reconèixer el Pedro Sala.

Goldenstone Part Two és el seu últim treball

Trading LicksL'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.