Gente de Zona actuaran a València

Gente de Zona Valencia

El grup composat per Alexander Delgado i Randy Malcom Gente de Zona arriba a València el pròxim 24 de juliol. Creadors, com ja sabreu, de l’arxiconegut tema de l’estiu passat “La Gozadera“.

Amb Marc Anthony (que va visitar la nostra ciutat l’any passat), van col·locar La Gozadera directament en el número u en les llistes de Latin Airplay, Canción Tropical, Latin Rythm, així com en iTunes, ocupant simultàniament la primera posició en països tan dispars com EUA, Costa Rica, Perú, Colòmbia i l’estat espanyol. I es van convertir en Disc d’Or. En 2016, aquest duo cubà es llança a la conquesta mundial amb “Traidora“, single cuinat de nou al costat de Marc Anthony.

El concert a València de Gente de Zona serà el 24 de juliol a La Marina Reial Nord. Començaran a les 22h, però les portes s’obriran a les 18h ja que es preveu una assistència massiva. Pots aconseguir l’entrada anticipada per 15 euros a Notikumi.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.