Gata atacada al Feslloch necessita diners per a l’operació

Un missatge a la pàgina de Facebook de l’Informer del Feslloch, l’11 de juliol, va fer públic l’atac que va patir una gateta al festival. Més tard, ha estat el cantautor torrentí, Pau Alabajos, qui ha citat la notícia al seu compte: «la nit del divendres 7 de juliol un gos solt va atacar una gateta de 4-5 mesos al Feslloch». Les seqüel·les de l’incident han fet que l’animal necessite operar-se de fractures de columna i pota.Segons el comentari en la publicació d’una feslloquera, el gos que va atacar la gateta el van trobar sol, sense amo i «molt estressat pel festival durant el concert de Manel». L’assistent al festival va agafar el gos i es va dirigir al punt d’informació, però ha estat gràcies a una veïna de Benlloch que va tindre el gos uns dies d’acollida.

«L’endemà després d’anar al veterinari i comprovar que no tenia chip, anàrem a buscar al propietari, però tot apunta a que van abandonar-lo. Vam recórrer el poble i vam trucar a les protectores i finalment una persona ha volgut fer-se càrrec», assegura l’autora del comentari, qui també s’ha oferit a ajudar econòmicament en l’operació del gat.

De moment, ni la publicacació original i la d’Alabajos no han estat del tot virals com per aconseguir les 2.000 persones que puguen aportar un euro cadascuna. Amb eixos diners es podria pagar les despeses de l’operació.

Alabajos anima des del seu compte de Facebook a compartir la publicació de l’Informer del Feslloch i aportar un granet d’arena per abastar els 2.000€. Així, la gateta es podria recuperar dels danys causats per l’atac caní.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.