[GALERIA] Així s’acomiadà La Gossa Sorda

La Gossa Sorda Final

El dissabte a Pego una marea de gent començava a agafar el seu lloc des de ben prompte. A mitjan vesprada el polígon de la ciutat de La Marina Alta es quedava curt. Més de 15.000 persones assistiren al concert final de La Gossa Sorda.

A continuació vos deixem una galeria de fotos que ens ha cedit el fotògraf Vicent de Castro del Kol·lectiu Maginot. I a més vos oferim el concert sencer que l’empresa Creaidea ha penjat al seu canal de Youtube.

Reacció Reacció smoking4 smoking4 smoking3 smoking3 smoking-puli smoking-puli Smoking Smoking smoking2 smoking2 gossaº gossaº gossazoo gossazoo gossa-batu2 gossa-batu2 gossa2 gossa2 gossa3 gossa3 gossa gossa gossa-final gossa-final gossa-batu gossa-batu gossa-abr gossa-abr gossa4 gossa4 gossa-abra gossa-abra publi-go publi-go gossa-aux gossa-aux gossaa gossaa dolç-giro dolç-giro gossa56 gossa56 publi3 publi3 gosfina gosfina gossa-prozak gossa-prozak final-go final-go gossa-finall gossa-finall Gràcies Àlex, Josep, Bolu, Pere Joan i tota La Gossa Sorda, gràcies pel vostre legat, fins sempre!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.