Frida i la recepta secreta

Fa poques setmanes anunciaven canvis a la formació, amb la incorporació de Doctah (bateria), Sevi Deb (baixista) i Dani Miralles (teclat). Ara Frida llancen la seua primera cançó com a banda i aquesta porta per nom ‘La Recepta’. Amb ella la formació pretén, presentar els renovats ingredients del projecte. Un tema mogudet on el grup parla del seua tornada amb la mateixa força i il·lusió del primer dia. Desvetllen la nova recepta, que conjuga l’essència Hip Hop amb tornades melòdiques i ritmes funk. Però a més ‘La Recepta’ ve amb dos col·laboracions. Han participat en la cançó els membres del grup La Raíz, Xavi Banyuls (trombó) i Edu Soldevilla (guitarra). El videoclip, un clar homenatge a la sèrie Breaking Bad (un tema molt latent al Hip Hop valencià últimament si recordem el recent single ‘Pollos Hermanos’ de Los Chikos del Maíz) ha estat obra de Miguel Fuertes i Isa Viso de Granissat Productora Audiovisual. La cançó marca l’inici d’esta nova etapa de la banda, que pretén avançar algun single més al llarg de l’any d’un disc que preveuen llançar el 2017.Frida: la família creix

Fins ara els membres de Frida eren Tom, J.Winston i DJ Rubio. Un grup de rap valencià amb dos treballs publicats des de 2012, Free rap i Neologismes. Dos anys després de la seua darrera referència, anunciaven a finals de juny la nova formació, que es composa ara per sis membres. Amb aquest canvi, Frida pretén donar un salt qualitatiu tant a les cançons com als directes, gràcies a l’entrada al grup d’instruments orgànics. El nou concepte de Frida no és altre que el rap amb banda, seguint l’estela de grups clàssics del gènere com The Roots, o d’altres més actuals com The Internet o Atmosphere. Pel que fa properes oportunitats per veure’ls en directe, la presentació de «la nova» Frida està prevista per a la present edició del festival Rockejat, el 23 de juliol.

Frida la recepta

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.