Fran Yera desmunta prejudicis amb ‘Cuidados violentos’

Durant els darrers mesos de 2018 havíem vist alguns singles del projecte personal de Fran Yera (cantant d’Atupa) i el passat mes de febrer ha acabat eixint Cuidados Violentos, el disc sencer. Una volta escoltat comprenem perfectament que Yera es trobe més còmode dient certes coses, molt personals, signant amb el seu nom i no enredant als companys.


El sexe i les relacions explicades des d’uns quants angles, trencant tabús i desmuntant tots els esquemes de la tradició, també destapant vergonyes pròpies, a mode de confessió en hara-kiri, i alienes, del mundillo musical, tan bipolar.


Un rap molt actual, amb unes bases que tant van cap al reggaeton (“Líneas Rojas” és un tema tòrrid com Xàtiva), al dancehall com al trap. El autotune també és present però sense abusar-ne. Un treball important, d’un dels noms del rap valencià que quan buida el pap no pot deixar indiferent, i que desmunta prejudicis sobre l’escena rap actual.


Escolta i descarrega el discPodeu llegir l'article original Fran Yera desmunta prejudicis amb ‘Cuidados violentos’ a la Tresdeu.com.