Fran Ferri entre els polítics més sexis del món

Fran Ferri

Fran Ferri a la web italianaUna popular web de xafardeig italiana ha triat el diputat valencià Fran Ferri (Compromís) com un dels 10 polítics més atractius del món. En trobar el post ens vam sorprendre moltíssim. Quin nivell de coneixença de la política valenciana hi ha a l’exterior? Sobtava vore la cara d’una persona com Ferri en una web on no es tracta res massa seriós. El canalí comparteix espai amb homes de tot el món que es dediquen a la política, com l’americà Aaron Shock (Partit Republicà) o el suec Hampus Magnusson (Partit Moderat). El motiu és una llista dels homés méx sexis de la política mundial.

Una curiositat sobre un dels nous valors de Compromís

Concretament, Ferri ocupa el lloc número 7 d’entre deu personalitats de la política de set països entre els que es troben- a banda dels esmentats- Noruega, Finlàndia, Espanya, Itàlia i Sudàfrica.

Com afecta la imatge física de polítics com aquests en la seua tasca i comunicació política?

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.