Fins que surti el sol, torna l’ska i el reggae dels High Times

high times barcelonaVos presentem “Fins que surti el sol” el nou llarga durada dels High Times, banda barcelonina de la Vila de Gràcia. Un nou treball que compta amb dotze nous temes, a ritme d’ska i reggae que ja vareu poder sentir amb “Potser demà” el seu primer senzill.

El nou disc dels High Times obre amb “Fa calor”, un tema de melodies enganxoses i molt d’optimisme. Destaca la participació de Joan Garriga ( La Troba Kung-Fú) i Carles Belda (El Belda i el Conjunt Badabadoc) a la veu, a duo per primera volta. Una col·laboració també destacada és la de Xeriff Monlleó de Dr Calypso a “Paradís Fiscal“, una de les lletres més reivindicatives.

En aquest tercer disc podrem trobar cançons pròximes a The Specials o The Selecter o temes més clàssics que recorden a Derrick Morgan o Skatalites. Ha estat un treball ha estat gravat i produït a Torelló, per Marc Serrats i Albert Vila (Dijous Paella, Xerrameq Tiquis Miquis, entre altres) . Ja pots escoltar “Fins que surti el sol” a l’Spotify, Deezer o ací mateix.