Filibusters, nou single i videoclip de Mai MaiDesprés de quasi un mes de promo per fi ha arribat el dia. Hui estrenem el nou videoclip i single de Mai Mai, ‘Filibusters’, avançament del seu primer treball, que vorà la llum el proper 18 de febrer. ‘Filibusters’ serveix per presentar la banda, formada per Mario Sancho, Pau Berga, Pau Belda i Miquel Albero, amb una història al voltant de l’autoorganització, la llibertat, la creació, … La nova banda de rock vol ser més que un simple grup de música, i amb Filibusters fan alguna cosa més que posar imatges a una bona cançó.

captura els quatre juntsLes referències són incomptables en esta peça audiovisual oberta, dirigida pel mateix Pau Berga i produïda per Mario Sancho i Graphic Records, artífexs també de l’últim videoclip d’Orxata. Un videoclip que destaca per la seua qualitat tècnica i la narrativa suggerent i dinàmica. Han participat també altres professionals com Tubal Perales i Elena Conejero.

Mai Mai es rev(b)elen amb ‘Filibusters’, i posen el primer peu, xafant fort, a l’escena musical valenciana. S’estrenaran el proper 6 de març a la Sala Matisse, tot i que encara no han explicat qui els acompanyarà. Mai Mai estan preparats però, i tu?

Filibusters-Artwork---Mai-Mai

El nou single de Mai Mai es podrà descarregar al seu Bandcamp en poques hores.