Fes comboi i vine al FIB 2019 amb Tresdeu

Només queden 5 setmanes per a un dels festivals més emocionant de l’estiu i et portem el cartell tancat del FIB 2019. Nous noms que se sumen als caps de cartell com Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim i Vetusta Morla, estrelles com The 1975, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glynne, Kodaline, i més. Un gran cartell per celebrar les 25 edicions del festival més internacional del País Valencià. Ens veiem a Benicàssim! I si vols formar part d’aquesta nova edició del FIB, no perdes un segon i participa al sorteig del nostre Instagram.Últims artistes confirmats FIB 2019


FIB 2019Techno, rock, disco, future beats, house… Tot això i més trobaràs amb Bakermat, Cherry Glazzer, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (DJ Set), Bawrut, Joakim, Miqui Brightside (DJ Set). I més artistes en els seus escenaris i a la South Beach Pool Party, fent que el públic s’ho passe millor que mai amb el millor ambient que es puga imaginar el FIB 2019.


Entrades i abonaments


Fes-te amb el teu Abonament de 4 Dies (+ 8 d’acampada gratuïta a Campfest), del 15 al 22 de juliol, a 155 € *.


També estan a la venda les Entrades de 3 Dies: dijous a dissabte: 130 € * i divendres a diumenge: 135 € *, i les Entrades de 2 Dies: dijous i divendres: 90 € *, divendres i dissabte: 95 € * i dissabte i diumenge: 95 € *. Aquestes entrades compten amb càmping.


A més pots comprar les Entrades de Dia A Preu Especial: Dijous: 45 € *, Divendres: 50 € *, Dissabte: 50 € * i diumenge: 50 € *. Aquestes entrades no compten amb zona d’acampada.


Pots adquirir Passes VIP a 325 € * i entrades de Villacamp a 99 € *.


Hi ha una quota molt limitada d’Entrades VIP de dia per a dijous: 110 € * o divendres, dissabte o diumenge: 135 *.


*Despeses de gestió no incloses.


-Foto de portada de Nerea Coll-


Podeu llegir l'article original Fes comboi i vine al FIB 2019 amb Tresdeu a la Tresdeu.com.