Ferida, la nova revista en paper sobre pilota valenciana

Ferida revista pilota

Va de bo! Naix la revista Ferida de la passió per la pilota valenciana d’un grup de periodistes amb l’objectiu d’acostar més aquest esport al públic general amb rigor, profunditat i infinita curiositat.

Ferida és una forma de celebrar la pilota. Com a esport, però també com a part fonamental de la cultura valenciana. Es tracta d’una exploració de la pilota des de vessants noves i modernes, tot respectant el llegat centenari del joc. Serà una publicació en paper de gran format (A3), de periodicitat trimestral, que mescla fotografia, articles i altres expressions visuals com la il·lustració.

A banda, disposarà d’una plataforma digital on també es combinarà amb formats audiovisuals. Darrere de Ferida hi ha un equip independent i multidisciplinar de periodistes i dissenyadors, amb l’ambició de convertir aquesta revista en una referència per al públic assidu als trinquets i amb la vocació de sumar a un públic més ampli, amb inquietuds esportives o culturals. A banda de l’equip creador, Ferida comptarà amb col·laboradors tant de l’àmbit periodístic com artístic, ja que la revista cerca actuar d’altaveu cultural entre diferents creatius destacats d’arreu la geografia a valenciana.

Per agafar impuls, Ferida necessita una espenta del públic. El primer número eixirà al final d’una campanya de micromecenatge que ja s’ha iniciat a Verkami. A la plataforma web, els interessats trobaran diferents nivells d’aportacions que van des dels 10 als 32 euros per als particulars, amb recompenses que inclouen el número original i altres productes de merxandatge com una samarreta, una bossa de tela o una de les imatges originals de la primera Ferida. Participa!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.