Feliu ventura i At-Versaris entre les noves confirmacions del Festival Diània

Festival Diània, Feliu Ventura, At-VersarisArriben noves confirmacions d’artistes per al Festival Diània. El cantautor Feliu Ventura, el hip-hop d’At-Versaris i el rock d’Smoking Souls i Tardor s’uneixen als ja anunciats Green Valley, Tashkenti, Kaoba i La Trocamba Matanusca.

Els Smoking Souls (Pego) i Tardor (València) aportaran el seu granet de rock al festival, on aprofitaran per presentar els seus respectius nous àlbums, «Nòmades» i «Una ciutat invisible». La quota de hip-hop vindrà representada per la que és segurament la banda més importanta del rap en català: At-Versaris. Esperats amb ganes pel públic valencià, els de Sants i Sabadell portaran a Ontinyent les rimes i ritmes del seu últim treball «No Fear», aclamat per la crítica.

Per la seua banda Feliu Ventura serà l’encarregat d’obrir el festival, just després dels tallers infantils de la vesprada i del sopar popular que s’oferirà a continuació. El de Xàtiva portarà a l’escenari del Diània el seu darrer espectacle «Referents». Ventura versionarà cançons dels grans cantautors que, d’una forma o una altra, l’han influenciat al llarg de la seua carrera, com Ovidi Montllor, Raimon, Silvio Rodríguez o Víctor Jara.

Una de les novetats d’enguany resideix en que tant el recinte de concerts com la zona d’acampada es traslladen al barri del Llombo d’Ontinyent. Amb aquest canvi d’ubicació es pretén millorar el servei gratuït d’acampada i fer més fàcil participar a les activitats, conferències i xarrades del Diània, que enguany es desenvoluparan al mateix recinte que la zona d’acampada i representen també l’aposta més gran d’aquesta segona edició.