Feliu Ventura el 25 d’Abril al Cicle VAM! a La Rambleta

Feliu Ventura La Rambleta 20 anys Cicle VAMFeliu Ventura celebrarà a València els 20 anys de carrera amb un concert exclusiu a Espai Rambleta. El músic valencià presentarà el disc ‘Referents‘, compost de versions de cançons que han marcat la seua trajectòria.

Serà un concert molt especial amb què l’artista xativí celebra els seus 20 anys de carrera musical. Acompanyat per Borja Penalba (guitarres), Pau Chàfer (teclats) i Abel Garcia (viola de roda), Feliu Ventura presentarà un disc que, sota el nom de ‘Referents‘, se composa de versions, rareses, i homenatges als artistes que han marcat la seua trajectòria. Autors llatinoamericans com ara Víctor Jara, Silvio Rodríguez, Daniel Viglietti o grups tan populars com els irlandesos U2 formen part de la nòmina d’artistes que Feliu Ventura versionetja en valencià.

 

Feliu Ventura: Cantant i autor de cançons
Feliu VenturaDesprés d’un parèntesi sense publicar material, Feliu Ventura tornava al setembre de 2011 als escenaris per a defensar en directe el seu quart disc Música i lletra (Propaganda pel fet!, 2011). L’aparició d’aquest disc va suposar l’inici d’una nova campanya d’infatigable activitat: presentacions en directe la tardor i hivern de 2011, gira per Uruguai, Argentina i Xile al maig, temporada de festivals d’estiu, rematada de la gira de Música i lletra a la tardor de 2012 i l’estrena al gener de 2013, del documental La memòria de la música (gravat durant la gira en el Con Sud americà mesos arrere). Feliu Ventura ha complit 20 anys de carrera musical molt ben complits i s’ha fet un dels llocs més destacats dins del panorama de la música d’autor.

Cicle VAM! a La Rambleta
Com molts sabreu el cicle VAM! és una inciativa de la Valencian Music Association (VAM!) per a dinamitzar i normalitzar el treball dels músics valencians en llocs de referència cultural com és Espai Rambleta. El projecte compta amb el suport de Cervezas Àmbar.

Pel que fa a les entrades estan ja disponibles en la web de La Rambleta. El seu preu és de 10 euros. L’espectacle començarà a les 22h.