Èxit rotund en la primera edició del TroVAM!

Txarango TroVAM - Foto: Pepe Gimeno, Kol·lektiu Maginot

Els membres de la Revista Tres deu estiguerem a la primera fira-festival organitzada pel VAM! a Castelló. Des de les trobades professionals, en les que al voltant de 50 professionals debatirem sobre la indústria musical valenciana i el seu tractament en la premsa.

Als concerts més de 4.000 persones han assistit als concerts que han sigut programats en diferents llocs de la ciutat sent els concerts de La Pèrgola, pel seu format i grups, el més multitudinari. Els que s’acostaren pogueren veure Orxata, Txarango, Els Catarres, Rapsodes, Vertigen, Aspencat en un cap de setmana.

Amb aquestos números la Valencian Music Asociation, formada per Suport Produccions, Pro 21 Cultural, Metrònom i La Casa Calba, no s’ho ha pensat dos voltes a l’hora de confirmar que l’any que ve tornarem a tindre la segona edició d’este fira-festival que aspira a consolidar i coordinar totes les propostes de la indústria musical valenciana.

Vos deixem amb un Storify amb algunes de les històries que ens hem trobat a les xarxes socials, tuits, fotos, videos, impressions…L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.