[Exclusiva] Orxata, Atupa, Tashkenti i Assekes al 25 d’Abril

concert 25 abrilEste matí et presentem en exclusiva el cartell del tradicional concert del 25 d’Abril d’Acció Cultural del País Valencià. La novetat d’enguany és també l’organització del concert per part del BEA, l’associació universitària que així celebrarà els seus 30 anys de vida. Corrent amb la producció hi seran Pro21cultural.

Com ve sent habitual es realitzarà després de la manifestació que recorre els carrers de València. La cita serà el 26 d’abril a les 20h a l’Auditori de Burjassot. Enguany actuaran els Orxata juntament amb Atupa i Tashkenti. També participan Assekes, guanyadors del “Dóna la nota“, el concurs de grups musicals de la UV que celebra el Bloc d’Estudiants Agermanats cada any. La primera fornada d’entrades seran a 7€ i ja estan a la venda a la web de Productesdelaterra.cat

Orxata, Tashkenti, Atupa i Assekes
Els grups que participaran al concert destaquem els Orxata, els encarregats d’encapçalar aquesta proposta. Serà un dels primers concerts de la gira d’estiu després de tornar del seu tur per Europa.

Tashkenti intentarà defendre el seu últim EP “Saba” davant del gran públic, una proposta que asseguren estan preparant per a un en directe ben potent. Igual que el grup de La Ribera, Assekes, que venen amb ganes després de passar a la final del concurs de bandes Rock Penat.

Per últim cal destacar els Atupa que, com ja vos informàvem a la Tres deu, estan treballant amb Ainz Adams (productor de #Ràdiomacramé i Orxata) per presentar-nos ben prompte novetats.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.