Eugeni Alemany visibilitza la gastronomia valenciana

figatell tipsDarrerament, el programa estatal Tips està donant més visibilitat als valencians que un informatiu de La 1 de TVE. D’això en té la culpa, en part, el comediant de Sueca, Eugeni Alemany. El recentment estrenat col·laborador del magazín vespertí de La 2 ha visibilitzat alguns dels plats típics valencians: el Figatell, la Paella de Nadal, les clòtxines i l’Arròs Rossejat.

En ser el “corresponsal” al País Valencià del programa, parlar de la cuina implica visibilitzar els plats valencians. Però el menjar valencià no és l’únic beneficiat en Tipsels llocs, les festes i diferents creadors valencians han tingut un espai en la secció d’Alemany. Fa poc fou el torn de l’instagramer de plats i mejar, Suculent Gilabert.

PAELLA DE NADAL (VILA-REAL)



EL FIGATELL (Pego)



LES CLÒTXINES (València)



L’ARRÒS ROSSEJAT (Torrent)



L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.