Estrenem “Atzucac” una cançó dels Novembre Elèctric

Novembre ElèctricDes de Tres deu vos presentem aquesta vesprada “Atzucac“, una de les cançons que conformaran “Intacte“, el primer treball discogràfic de Novembre Elèctric. Ens presenten 11 cançons d’una alta densitat emotiva. Yeray Calvo, el frontman de la banda ens explica que són fotografies en forma de cançó que capturen les diferents etapes i emocions que poden exisitir dins d’una relació personal.

Hi trobem temes d’un gust exquisit, una música que desprén serenitat i una veu dolça que et transporta més enllà de les paraules i les sensacions. Les lletres ens parlen del caràcter caduc de les coses, de la fragilitat, de l’esperança i dels finals que sempre vénen acompanyats d’uns nous inicis.

A nivell musical, els ambients i les diferents capes de so conformen un tot on els detalls i els arranjaments ens transporten a través l’univers de cada cançó, com bressolant-nos suaument, suspesos en l’aire. Influències com Bon Iver o Sigur Ros són inspiradores d’una recerca de so més orgànica i, juntament amb altres més properes geogràficament (com les de Pau Vallvé, La Iaia o Quart Primera), els ajuden a forjar-se un segell propi.

Pots col·laborar amb Yeray i Novembre Elèctric en el seu projecte micromecenatge que acaben de fer públic a Verkami. Vos deixem amb “Atzucac“!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.