Estiu en obres, beques d’innovació per arts escèniques

El Pont flotant, el fill que vull tindre, las naves

Las Naves (Espai d’Innovació i Creació) posa en marxa el programa “Estiu en obres: Laboratori d’innovació escènica”, una iniciativa que busca facilitar i incentivar la innovació i recerca en la producció de les arts escèniques.

Plantegen esta convocatòria de residències artístiques per a companyies o artistes individuals amb la finalitat de col·laborar en el muntatge dels seus projectes escènics. Establir vincles amb aquelles iniciatives culturals que millor s’adeqüen a la seua filosofia de treball al voltant de la innovació social, el risc i la contemporaneïtat, en els diferents àmbits i tendències de l’escena actual.

Las Naves, a través d’un comitè, seleccionarà fins a dos projectes artístics els objectius principals dels quals siguen la innovació social, l’aplicació de tecnologia, la recerca i la difusió de noves propostes escèniques. Les companyies o artistes que vulguen participar tenen fins al 20 de maig per a presentar les seues propostes, que comptaran amb una ajuda econòmica de 6.000 euros i assistència artística i tècnica.

El Pont Flotant Jo de Major vull ser Fermín JiménezEs tracta de localitzar el talent creatiu i retenir-ho, facilitant l’accés al procés de desenvolupament productiu. Este programa “Estiu en obres” s’afegeix a la producció pròpia que Las Naves ha desenvolupat amb la companyia El Pont Flotant, amb la qual va produir “El fill que vull tindre”, i a les diverses coproduccions amb La Tristura, Cris Blanco, Emilio Rivas i Taiat Dansa.

Els interessats hauran de presentar la seua sol·licitud necessàriament a través del correu electrònic [email protected] fins al 20 de maig a les 23:59h, adjuntant:

Dossier del projecte Currículum de l’artista, col·lectiu o companyia Selecció de vídeo d’alguns treballs de creació realitzats amb anterioritat Breu escrit explicant la iniciativa, sinopsi, motivacions i possibles contraprestacions Calendari de treball, amb indicació dels mesos de preferència. A este fi s’informa que l’horari disponible és de nou del matí a nou de la nit, de dilluns a divendres. El període de residència serà d’un mínim de dues setmanes i un màxim de quatre. Pressupost de la proposta

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.