Entrevista a Diego Lopez d’un Festival x dentro

festival x dentro Hui parlem amb Diego López, una de les persones que està darrere de la web sobre festivals, vida nocturna i música en general Un Festival x Dentro. Natural de València ciutat està estudiant Interactive Media Design actualment a Newcastle (UK). És també fotògrafs de coneguts festivals com ara l’Arenal Sound de Burriana o el Viña Rock de Villarrobledo.

Diego López - Per conèixer-te millor, explica’ns els projectes amb els que estas involucrat i/o has treballat. No sabria determinar molt bé en quin moment les criaturades d’un grup de col·legues es van convertir en projectes reals i seriosos. Probablement, els dos més interessants han sigut tant VlcClubbing com Un Festival por Dentro. El primer, va nàixer de la necessitat d’un calendari de festes i esdeveniments en la ciutat de València. Un lloc on organitzar-te la nit, comprar entrades, veure fotos… Un Festival por Dentro és la web en la qual actualment estem treballat. Bàsicament, és un portal relacionat amb el món dels festivals i la música en general. Notícies, llançaments, confirmacions, entrades… Us convide a pegar-li una ullada (www.festivalxdentro.com).

- De VLC Clubbing a Festival x dentro, és l’evolució natural? En la vida sempre arriba un moment en el qual t’adones que les coses han canviat, i possiblement és el que va passar amb VlcClubbing. Va arribar el dia en el qual ens preguntem si podíem créixer més fent el que estàvem fent, i òbviament la resposta va ser que no. Així que sí, es podria dir que l’evolució del món de la nit cap als festivals és totalment natural. 969993_418259684959270_810088075_n

- Hem pogut llegir que almenys dos dels membres esteu vivint a Anglaterra. L’estranger, ara per ara, terra d’oportunitats? Seria una resposta perfecta dir que a l’Estat espanyol no és terra d’oportunitats, i que per a prosperar has de creuar les fronteres, però crec que no és tan senzill com açò. Les oportunitats te les has de cercar i guanyar, no van a aparèixer per elles mateixes. Si que és veritat que, tal com estan les coses, hi ha més dificultats al nostre territori, però les bones idees sempre prosperen i amb ganes i aptituds, tot és possible. El fet que dos membres visquem a Anglaterra és una mera anècdota. La vida ens ha portat ací per unes coses o per unes altres, però possiblement l’any que ve estiguem en una altra ciutat o fins i tot un altre país.

- Treballant al Viña Rock i Arenal Sound hauràs pogut acumular moltes d’experiències i anècdotes, conta’ns que es respira dins d’un gran festival. Es respira passió per tots els costats, encara que també molt estrès i sacrifici. Per sort, en tots dos s’ha format una petita família entre els treballadors, i així les coses són molt més fàcils. Les jornades de treball en un festival són llarguíssimes i, si no treballes amb el cor, poden arribar a ser inaguantables.

- Per últim, quin consell li donaries a un music o jove valencià en general amb una idea/projecte al cap? Amb 21 anys, no em considere ningú per a donar consells. L’única cosa que podria dir-li, és que perseguisca els seus somnis i que, cada vegada que algú li diga que no pot, tinga el doble de ganes d’aconseguir-ho.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.