Entre Poetas y Presos, La Raíz torna al març amb nou disc

Entre Poetas y Presos, La raízLa banda de Gandía, La Raíz, presentarà al març de 2016 el seu quart disc Entre Poetas y Presos.

Després d’un acomiadament sempre arriben nous camins. Des que van traure el seu tercer disc “Así en el cielo como en la tierra” la banda més reconeguda del panorama valencià a donat la volta per tot el món i a fet de la seua música un himne per a molts. Aquesta última gira va atraure molts seguidors de tota la geografia espanyola amb entrades esgotades i va omplir festivals com el Viñarock 2015 o el CastañazoRock, on van finalitzar el JilguerosTour.

La banda encara no ha donat informació sobre el desenvolupament del disc, però han començat a traure les primeres pinzellades amb la publicació d’un vídeo, dirigit i produït pels propis membres de la banda i dissenyat per Monroy Ilustrador.

Una presentació que aplega als cors dels oients amb el recital d’un poema de caràcter carcerari o el que podria ser els primers versos del seu primer single. En ell, s’observa la nostàlgia d’una dona, en aquest cas, Maria Medina, qui ens transmet la situació actual i la desesperança d’un món on la societat és situa en un segon plànol.

Encara falten alguns mesos per a poder escoltar les cançons i tornar a veure a la banda en un escenari, però l’espera sempre aporta bons resultats. A continuació el teaser que han difós per les xarxes socials d’Entre Poetas y Presos.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.