[Enquesta] Hàbits de consum de la nostra música

Si hi ha una cosa que ens acompanya en tots els moments de la nostra vida, aquesta seria la música. De camí a classe o al treball, quan viatgem amb el cotxe, mentre fem esport, netegem la casa, ens dutxem… Sempre estan presents les cançons. A més, cada vegada hi ha més grups que aposten pel valencià en les seues lletres i que aconsegueixen fer-se un lloc tant al mercat nacional com a l’internacional. Però la cosa no acaba ací, sinó que els estils són molt diversos, des de rock fins a pop.


Lluny queda ja la idea d’escoltar música únicament per la ràdio. El naixement de noves plataformes de streaming, algunes de pagament i altres sense cap cost, fa que l’usuari puga elegir entre una gran varietat d’aplicacions per gaudir d’aquesta experiència quan i on vulga. A més, hi ha alguns que aprofiten qualsevol oportunitat per a veure en concert al seu artista o grup preferit. No obstant això, a causa de la COVID-19, alguns cantants i bandes estan explorant els avantatges que els brinda la xarxa per fer els seus concerts en línia.


Volem saber quina és la teua opinió i com gaudeixes de la música que més t’agrada. En aquesta enquesta farem un recorregut pel consum de la nostra música. El formulari es tancaran el 10 de juliol.Foto: Drobotdean/Freepik


Podeu llegir l'article original [Enquesta] Hàbits de consum de la nostra música a la Tresdeu.com.