‘En Cru’, un nou projecte per a la música en valencià

smokingUna nova iniciativa ha nascut dins la música en valencià. Es tracta de “En cru“, un projecte impulsat per Atomic Studio, l’Esclat Produccions Audiovisuals, Suport Management i Escola Valenciana en el qual els artistes que hi intervenen interpreten una de les seues cançons en format acústic i en directe.

en cruEs pretén així mostrar-nos el costat més íntim  i personal de diversos grups i cantautors que composen l’actual panorama musical valencià. Ja hem pogut comprovar el resultat de les dues primeres entregues. La primera la va protagonitzar la setmana passada Miquel Pérez amb el tema “A tot lo que vinga” , mentre que en la segona el grup de Pego Smoking Soul’s va interpretar “Promeses trencades”.

Els propers capítols d’esta sèrie setmanal aniran apareixent cada dimarts a la xarxa amb grups com Tremp, Tardor, Neuròtics o Vertigen. Vos deixem amb el tast de l’actuació dels Smoking Soul’s.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.