Els francesos Dub Inc seran els caps de cartell de la nova edició de la Telecogresca

La 39a edició de la Telecogresca comptarà amb el gran reclam dels francesos Dub Inc,​ grup de reggae amb una extensa carrera musical.  El concert també comptarà amb els valencians Auxili​, juntament amb els grups catalans ​Doctor Prats, presentant el disc Aham Sigah, i Ebri Knight, amb el directe del darrer àlbum, Foc. Tot això, a l'escenari principal.


Pel que fa a l’escenari alternatiu, comptarà amb el dj i productor Sak Noel,​ ​conegut internacionalment per al cançó No boyfriend.​ ​A més, també actuarà el valencià D​J Plan B​, el qual combina qualsevol gènere amb referència als clàssics, ja sigui de música electrònica com del rock, pop o hip-hop.​ També comptarà amb ​WTF? Show,​ que portaran al Fòrum la festa "més salvatge", i els ja anunciats Space Elephants. El cartell el tancaran el DJ i grup guanyadors del concurs Engresca’t, que se celebrarà el proper 10 de Febrer.

El Parc del Fòrum de Barcelona​ tornarà ser l’emplaçament del festival, que obrirà portes a les ​18.30 hores​ i farà vibrar el públic durant 8​ hores​ ininterrompudes de música en viu​. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma on line de venda d’entrades,.

Les darreres edicions del festival han suposat un èxit rotund, amb l’assistència de més de 12.000 persones​ i comptant amb l’actuació d’artistes de gran renom com La Gossa Sorda, Txarango, Aspencat,  Ska-P o Els Catarres.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.