Els festivals valencians ajornats que ja tenen data per a 2021

Aquest 2020 ha sigut un any dur en tots els sentits, però el sector dels esdeveniments i l’entreteniment, és un dels quals s’ha vist més fortament afectat. Els festivalers i festivaleres del país han hagut de deixar aparcades les ganes de música, ambient, festa i bones vibres fins l’any vinent. Afortunadament, ja són molts els festivals de música que després de l’ajornament que van patir, han publicat les seues noves dates. Els escenaris valencians tornen a omplir-se de la millor música!


Gaudirem un any més de festivals tan mítics com el Leyendas del Rock, celebrat, com ja és habitual, en el Poliesportiu de la ciutat alacantina de Villena. Els devots de l’electrònica també poden respirar perquè, entre altres, torna el nostre benvolgut Medusa Sunbeach Festival. I com aquests, molts més esdeveniments musicals tenen ja un nou calendari. A continuació, us detallem la informació sobre alguns dels festivals valencians més importants del pròxim 2021.


Low Festival, 2020


 


Rabolagartija


El Rabolagartija celebra la seua sisena edició finalment els dies 12, 13 i 14 d’agost de 2021, en la seua localització habitual, el Poliesportiu de Villena. El 92% del cartell de l’edició del 2020 ja està confirmat de nou, així que l’esdeveniment promet ser memorable. A més, pots aconseguir ja les teues entrades pel preu de 65 euros.


Leyendas del Rock


El festival per excel·lència de rock i heavy metal del país, ha anunciat ja que es traspassarà als dies 5, 6 i 7 del mes d’agost de 2021. Ara com ara, s’ha confirmat que el 82% dels grups i artistes que actuaven en 2020 en el festival el faran també l’any vinent. Les entrades estan ja a la venda, i pots fer-te amb un bo de tres dies per 88 euros, així que, no esperes més i aconsegueix la teua!


Medusa Sunbeach Festival


L’esdeveniment se situarà en el mateix emplaçament d’edicions anteriors, a la vora de la paradisíaca platja de Cullera. La nova data en la qual es durà a terme el festival serà del 4 al 9 d’agost de 2021. El cartell està encara per revelar-se, però segur que serà tan increïble com els anys passats. L’abonament general està disponible pel preu de 100 euros.


Arenal Sound


La ja mítica trobada musical de la localitat de Borriana, Arenal Sound, ha passat a celebrar-se des del dia 27 de juliol fins a l’1 d’agost de 2021. El cartell promet ser tan ampli o més que els dels últims anys! Hi ha entrades a la venda des dels 70 euros.


Low Festival


El Low convoca cada any a la ciutat de Benidorm als millors artistes indie rock del panorama musical nacional i internacional. Lamentablement, com la resta d’esdeveniments, va patir les conseqüències de la crisi sanitària i va haver de posposar-se fins als dies 30 i 31 de juliol, i 1 d’agost de 2021. Tres dies replets de festa, música i bon rotllo. Pots obtindre les teues entrades des de 60 euros.


 


Podeu llegir l'article original Els festivals valencians ajornats que ja tenen data per a 2021 a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.