Els discos de La Casa Calba en 2×1 durant Febrer

Pel twitter ens informen que des de La Casa Calba aquest Febrer tindran tots aquests discs en promoció 2×1 com ara els llibre-discs “Perleta negra” d’Oliva Trencada, “Jo, La donya i el Gripau” de Pau Riba per 10€. Un extens catàleg d’on podràs triar tots els discos a excepció, això si, de la reeedició limitada del “Provisions” de Remigi Palmero.

Troba al catàleg discs coneguts com els d’Òscar Briz, Ovidi Twins, Senior i El Cor Brutal, Mi Sostingut… I és que si per alguna cosa destaca aquesa casa tan peculiar és per ser l’epicentre del pop independent valencià.

Pels qui no sabeu sobre La Casa Calba ells mateixa es defineixen com un projecte cultural en construcció permanent, arrelat a les faldes de la muntanya de les Tres Creus, a la Valldigna, i amb seu al barri de Russafa de València. On abarquen des del management, l’edició de discos i produccions.

Si es decidiu, heu de tenir en compte que les despeses d’enviament a banda, 2 € a tot l’Estat. A la seua web ens animen a completar la nostra col·lecció calbística, fes la comanda a [email protected]

LaCasaCalba

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.