Els Catarres a la setmana per la llengua de la UPV

Setmana per la llenguaLa Universitat Politècnica de València (UPV) celebra un any més la Setmana per la Llengua, que tindrà lloc del 5 al 14 de maig.

Els actes comencen hui amb el Taller de doblatge multilingüe, que tindrà lloc a partir de les 12h a l’estudi d’enregistrament del campus de Gandia. El taller estarà dirigit per l’actor i doblador Francesc Fenollosa (conegut per ser la veu del Geni Tortuga).

Demà dia 6 serà el concert d’Els Catarres, l’actuació estrela d’aquesta setmana per la llengua. Els grans triomfadors dels Premis Enderrock 2014 i disc català de l’any per RNE4. L’esdeveniment serà a les 20h a l’edifici Nexus del campus de Vera. L’entrada al concert serà amb invitació, que s’ha de recollir prèviament al Servei de Promoció i Normalització Lingüística (edifici 3C).

La setmana continua amb un dinar literari el dijous 8. Serà a l’Àgora del campus de Vera a les 14h. El dinar: Estellés i altres autors, estarà compost per plats típics com ara arròs al forn, esgarrat, amanida valenciana, postres, etc. L’esdeveniment inclourà la lectura en valencià, a càrrec de les persones interessades, d’un poema, estrofa o paràgraf en prosa de Vicent Andrés Estellés o altres escriptors, contemporanis o clàssics, com Joan Roís de Corella, en l’any Roís de Corella.

Andreu Valor presenta el seu disc Malgrat la pluja a Gandia i Alcoi
El mateix dijous 8 al campus de Gandia a les 19.30 h, i el dimecres següent al campus d’Alcoi (20h) tindrà lloc l’actuació d’Andreu Valor, que presentarà el seu disc Malgrat la pluja. Un disc que està duent arreu del país al contestà i li està tenint tants bons resultats.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.