Els Amics de les Arts visitran València el 15 de Maig

Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Els Amics de les Arts València Amb més de 250 concerts a les seues esquenes, en llocs com el Palau de la Música entre uns altres, i tant a l’estat espanyol com en altres países europeus, Els Amics dels Arts asseguren experiència i espectacle quan pugen a un escenari. Recentment han publicat el CD-DVD Tenim dret a fer l’animal (Discmedi, 2012) gravat en directe en la Sala Razzmatazz durant el concert final de gira. I aquest 2014, ha sigut l’hora de Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, el seu nou disc d’estudi.

A València podrem gaudir de Els Amics de les Arts en la Sala Jerusalem Club el 15 de maig, amb l’álbum acabat de treure del forn. Les entrades promocionals ja estan agotades, les podeu aconseguir per 22€ a Notikumi, o 26€ a taquilla.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.