El raper alacantí Arkano guanya la #BatallaDeLosGallos

//

Final Internacional3…2…1… Vamoooooooos! #VamosArkano #BatallaDeLosGallos

Posted by Arkano on diumenge, 13 / desembre / 2015

L’alacantí Guillermo Rodríguez més conegut com Arkano, es converteix en el nou campió internacional de la Red Bull Batalla dels Galls. A les 19:00 de la vesprada (hora a xilena) va començar, davant més de 20.000 persones, la final internacional del torneig d’improvisació en castellà organitzat per la marca de beguda energètica. El camí a la final no va ser fàcil, enfrontant-se en quarts de final a l’argentí Dtoke, un dels galls amb més suports per alçar-se amb el cinturó de campió.

Arkano

La semifinal no va ser menys, i com s’anunciava durant tota la setmana, va ser una final anticipada. El mexicà Aczino no va poder amb les rimes i mètriques de l’alacantí, en una de les batalles més renyides del torneig internacional.

I per finalitzar, l’últim rival va ser l’amfitrió, el xilè Tom Crowley. Una batalla diferent a les altres, amb 3 rounds, la primera un minut estil lliure, la segona per conceptes, en aquest cas parlar bé sobre l’oponent, i per finalitzar 120 segons de 4 × 4. El suport del públic local no va ser suficient per evitar que Arkano s’alçara com el nou campió internacional de la Red Bull Batalla dels Galls.